Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ännu fler klubbar uppges ge sig in i Guidetti-jakten

Foto: Bildbyrån

Listan över klubbar som sägs vara ute efter John Guidetti blir allt större.
Nu skriver Faro de Vigo att Las Palmas och Malaga gett sig in i kampen om svensken.

Den senaste tiden har spansk media skrivit mycket om John Guidetti och att han är på väg bort från Celta Vigo. Till derbyt mot Deportivo La Coruna nyligen fick svensken inte ens en plats i Celtas matchtrupp och anfallaren har ännu inte startat någon match i ligan den här säsongen.

25-åringen vill ha speltid inför VM i sommar och Guidetti har kopplats ihop med klubbar som Real Betis, Levante och Alaves. Levante har bekräftat att man är intresserat av den tidigare Manchester City-spelaren, men i dagarna uppgav AS att Alaves leder jakten på Guidetti. Alaves sägs vilja låna svensken och inkludera en köpoption i avtalet. 

Men La Liga-klubbarna som jagar Guidetti är fler än så, hävdar Faro de Vigo. Lokaltidningen skriver att Alaves vill ha svensken, men att även Malaga och Las Palmas är intresserat av honom. Dessutom hävdar Faro de Vigo att klubbar i England kan tänka sig att gå för Guidetti i januari. Tidigare har Marca uppgett att det finns intresse just utanför Spanien också.

Enligt Marca tänker dock inte Celta Vigo fatta något slutgiltig beslut om Guidetti innan man vet hur Maximiliano Gomez framtid i klubben ser ut. Guidettis anfallskonkurrent har den senaste tiden ryktats till Kina.

Tidigare har Marca skrivit att Celta inte är intresserat av att sälja Guidetti för mindre än 10 miljoner euro, cirka 100 miljoner kronor. Då skrev man även att Guidetti har intresserade klubbar utanför Spanien, men att han gärna blir kvar i La Liga. I spansk media nämns både en permanent övergång och ett lån som ett alternativ för landslagsspelaren.

Publicerad 2017-12-29 kl 08:55
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons