POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
11å

Atletico försäkrar - Agüero stannar

MADRID. Nog för att allting kan hända i fortbollens värld, men idag försäkrade Atléticos president att klubbens stora stjärna Kun Agüero kommer att stanna i Madrid. Samtidigt passade han på att kritisera journalistkåren.

Den senaste tidens spekulationer, som tog ordentlig fart efter Agüeros fantasiska match mot PSV i Champions League, har fått Atletico de Madrids anhängare att börja oroa sig. Och den här gången på riktigt.

Det största hotet stavas förstås penningstinga Manchester City, som dessutom hade spioner på plats under onsdagens ligamatch mellan Getafe och Atleti.

Just därför pustade med all säkerhet ett antal anhängare till Madridklubben ut idag, när Atléticos president, Enrique Cerezo, garanterade att Sergio Agüero inte kommer att kunna lockas iväg till England.

”Jag vet med säkerhet, och kan garantera att Agüero vill spela i Atletico och bo i Madrid”, menade klubbens främste talesman framför journalistuppbådet. Cerezo menade även att andra faktorer som ”sol, bra publik, och en fantastisk tränare” gör att en hypotetisk flykt inte kommer att inträffa.

Klubbpresidenten lät även påskynda att ”vi får vänja oss vid den här typen av uppvaktning”. Men Cerezo kunde samtidigt inte låta bli att driva med journalisterna, och även ge dem en reprimand för att göra reklam åt de engelska klubbarna:

– Jag vet inte varför City och Chelsea var här, någon sa att de letade efter Cristiano Ronaldo. Vad jag vet så har City inte frågat efter Kun, inte heller vet vi vad de vill. Men ni journalister får också ta på er en stor del av uppvaktningen, för ni gör reklam för dem som vill köpa loss spelare.

Publicerad 2008-09-26 kl 16:46
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå