POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA
2v

Bale om situationen i Real Madrid: "Har inte varit jättebra - men inte det värsta"

Foto: Bildbyrån.

Gareth Bale var på väg bort - men blev kvar i Real Madrid.
Nu kommenterar walesaren situationen igen.
- Det har inte varit jättebra, men heller inte det värsta, säger han enligt The Sun. 

Real Madrid-stjärnan Gareth Bale uppgavs i sommar vara på väg bort från den spanska storklubben och nära en flytt till Kina, men blev i slutändan kvar i klubben och är hittills noterad för två mål och en assist på tre matcher den här säsongen i La Liga. 

Bale fick, under Wales landslagssamling, frågor om sommarens alla skriverier om honom och menade då att många inte känner till hans situation. 

- Jag lyssnade inte eftersom att de inte vet vad de pratar om. Jag läser ingenting. De flesta vet inget om situationen. Det påverkade inte mig så mycket. Jag hade en bra semester. Jag borrade ner mitt huvud under försäsongen, samtidigt som det var mycket snack, både bra och dåligt. Det som hände stannar internt i klubben, men om du vill ha svar, så behöver du fråga Real Madrid, säger han enligt engelska tidningen The Sun. 

Bale menar att läget under förra säsongen med knapp speltid och situationen med alla skriverier inför den här säsongen inte har varit jättebra, men att han har varit med om värre situationer tidigare i karriären, som när Harry Redknapp bänkade honom i Tottenham.

- Det har inte varit jättebra, men heller inte det värsta. Jag kommer ihåg att jag inte spelade under ett år med Harry Redknapp. Det har inte varit idealt, men jag har varit där förut och jag vet hur jag ska hantera det. Det är bara att borra ner huvudet och jobba hårt, säger han och fortsätter:

- Jag fortsätter att ta mig igenom allt och hade en bra försäsong i termer av träning och jag har också startat säsongen bra. Jag känner mig starkare än någonsin. När du blir äldre lär du dig av dina tidigare misstag och gör mer förberedande träning på gymmet. 

Bale känner sig nu redo för spel med Wales i EM-kvalet mot Azerbajdzjan under fredagen och mot Vitryssland på måndag. Wales har tre poäng efter tre matcher i kvalgruppen. 

- Jag känner mig i väldigt bra form, så förhoppningsvis kan jag fortsätta så och spela bra. 

Publicerad 2019-09-05 kl 18:09
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå