Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Barca inför El Clasico: "Viktigare än vanligt"

BARCELONA. La Liga är jämnare än på flera år och söndagens El Clásico kan på ett eller annat sätt bli avgörande i toppenstriden.

– Alla matcher mot Madrid är viktiga men den här ännu mer, vi kommer dit med intentionen att vinna, säger Jordi Alba på en presskonferens.

Efter en del problem under februari börjar Barcelona hitta rätt igen och 7-0 vinsten mot Osasuna förra helgen var en viktig uppladdning inför El Clásico. Där är vinst det enda alternativet enligt Jordi Alba.

– Vi åker till Bernabeu med intentionen att vinna. Om det blir oavgjort så vet vi inte om det är bra eller dåligt förrän säsongen är slut, säger Alba på en presskonferens.

Jordi Alba varnar för Real Madrids kontringar, men är tydlig med att Barça inte tänker ändra spelstil för sina motståndarna.

– De har kontringar som är väldigt svåra att stoppa. De har spelare som är väldigt snabba och som kan göra mål på ett läge som inte fanns. Vi måste vara beredda i försvaret och försöka undvika dessa kontringar, men vi tänker inte ändra vårt sätt att spela på för dem.

Barcelonaförsvaren menar även att söndagens El Clásico har en större betydelse än normalt.

– Alla matcher mot Madrid är viktiga, men den här ännu mer. Vi är positiva, tror på oss själva och vill göra en bra match, säger Jordi Alba under presskonferensen.

Publicerad 2014-03-20 kl 16:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons