Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Barca-president rasar mot påstådd Mourinho-benådan

Enligt spanska medier kan José Mourinho komma att benådas efter att ha petat Tito Vilanova i ögat. Skandal, menar Barcelonas klubbpresident Sandro Rosell.

Under förra årets spanska supercupfinal mellan Barcelona och Real Madrid utspelade sig en bisarr scen. Mitt i ett bråk mellan såväl spelare som ledare från båda lagen gick José Mourinho fram och nöp, eller petade, Barcelonas assisterande tränare Tivo Vilanova i ögat.

Mourinho stängdes av i två supercupmatcher för tilltaget - och Vilanova, som från och med den kommande säsongen är huvudtränare i Barcelona, stängdes av i en match för att ha provocerat Mourinho.

Spanska medier har antytt att det spanska fotbollsförbundet planerar att lyfta båda avstängningarna - något som Barcelonas klubbpresident Sandro Rosell reagerar starkt emot.

- Vi tycker inte att en attack som den mot vår tränare ska förbli ostraffad. Vi tänker inte tillåta det, säger Rosell enligt Goal.com.

Barcelonas klubbledning tycker inte att Mourinhos och Vilanovas förseelser är jämförbara.

- Det går inte att se på de två fallen på samma sätt. Vår tränare blev anfallen, och det verkar som att folk glömmer bort det. För tillfället är benådningen bara ett rykte, förbundet har inte sagt något om det. Om avstängningen tas bort ska vi se vad vi kan göra juridiskt, säger Rosell.

Publicerad 2012-06-27 kl 00:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons