POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Barca rasar mot portugisisk domare mot Real: "Beror på honom om vi kan spela vårt spel"

Ryktet säger att nästa El Clasico får en portugisisk domare.
Det gillar inte Barcelona.
- Det beror på domaren om vi kan spela vårt spel, säger Victor Valdés.

På påskaftonen skrev flera spanska tidningar att Uefa valt en domare från Portugal till semifinalen i Champions League mellan Real Madrid och Barcelona. Trots att uppgifterna är obekräftade valde katalanernas manager att markera skarpt mot den påstådda tillsättningen.

Enligt Pep Guardiola skulle José Mourinho, som har flera landsmän i laget, säkerligen ”bli jättenöjd” om påståendet är korrekt. Även i Barcas spelartrupp knorras det. Målvakten Victor Valdés är skeptisk till att hans manskap blir rättvist behandlad om domaren kommer från samma land som flera av motståndarna.

- Vi vet vad som kan hända mot Real Madrid. Vi måste acceptera det som vi möter och det beror mycket på domaren om vi kan spela vårt spel, säger han till Barcelonas egen tv-kanal, enligt Eurosport.

Hittills har Real Madridett övertag i de senaste klassikerna. Marängerna vann cupfinalen och klarade oavgjort i förrförra veckans ligamöte. Victor Valdés vill oavsett vem som håller i visselpipan ändra facit till sin egen fördel.

- Vi får inte fästa oss vid de här sakerna. Vi måste göra vår grej och skapa den matchbild som vi vill ha. Nyckeln blir bolinnehavet och att spela och spela bollen tills målchanserna kommer, säger han enligt Eurosport.

Publicerad 2011-04-24 kl 23:14
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå