Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Barca rasar mot portugisisk domare mot Real: "Beror på honom om vi kan spela vårt spel"

Spanien

Ryktet säger att nästa El Clasico får en portugisisk domare.
Det gillar inte Barcelona.
- Det beror på domaren om vi kan spela vårt spel, säger Victor Valdés.

På påskaftonen skrev flera spanska tidningar att Uefa valt en domare från Portugal till semifinalen i Champions League mellan Real Madrid och Barcelona. Trots att uppgifterna är obekräftade valde katalanernas manager att markera skarpt mot den påstådda tillsättningen.

Enligt Pep Guardiola skulle José Mourinho, som har flera landsmän i laget, säkerligen ”bli jättenöjd” om påståendet är korrekt. Även i Barcas spelartrupp knorras det. Målvakten Victor Valdés är skeptisk till att hans manskap blir rättvist behandlad om domaren kommer från samma land som flera av motståndarna.

- Vi vet vad som kan hända mot Real Madrid. Vi måste acceptera det som vi möter och det beror mycket på domaren om vi kan spela vårt spel, säger han till Barcelonas egen tv-kanal, enligt Eurosport.

ANNONS

Hittills har Real Madridett övertag i de senaste klassikerna. Marängerna vann cupfinalen och klarade oavgjort i förrförra veckans ligamöte. Victor Valdés vill oavsett vem som håller i visselpipan ändra facit till sin egen fördel.

- Vi får inte fästa oss vid de här sakerna. Vi måste göra vår grej och skapa den matchbild som vi vill ha. Nyckeln blir bolinnehavet och att spela och spela bollen tills målchanserna kommer, säger han enligt Eurosport.

Publicerad 2011-04-24 kl 23:14

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto