Då rycker Barcelona i La Liga-toppen.
- Känslan är väldigt bra, säger Raphinha efter matchen.

4:00

Barcelona har gjort ett litet ryck i toppen av La Liga efter att ha bortabesegrat tabellsexan Real Betis på onsdagskvällen.

Första halvleken var en något avslagen historia där ett korrekt bortdömt Raphinha-mål för offside var det mest anmärkningsvärda som hände. Men efter halvtidsvilan tog matchen fart - och det på allvar.

I 65:e minuten höll sig Raphinha framme igen, och den här gången höll han sig på rätt sida linjen. Barcelona-stjärnan tajmade ett lågt inlägg perfekt och kunde enkelt stöta in ledningsmålet.

Med tio minuter kvar att spela avgjorde Robert Lewandowski matchen, då en hörna damp när framför fötterna på skyttekungen som enkelt kunde placera in sitt 14:e mål för säsongen.

- Den där typen av möjligheter missar han inte! Från den positionen är han skoningslös, sa C Mores kommentator Christopher Kviborg i sändningen.

Barcelona vann till slut matchen med 2-1 efter ett sent självmål av Jules Koundé. Segern innebär att den katalanska storklubben nu leder La Liga på 50 poäng, åtta fler än tvåan Real Madrid som dock har en match färre spelad.

- Känslan i laget är väldigt bra, vi arbetar hårt. Resultatet av arbetet som vi lägger ner visar sig i antalet poäng som vi har och det är det viktigaste, säger Raphinha efter matchen.

Real Betis: Silva - Ruibal, Pezzella, Felipe, Abner - Rodriguez, Carvalho - Henrique, Canales, Fekir - Iglesias.

Barcelona: Ter Stegen - Koundé, Araujo, Christensen, Baldé - Pedri, Busquets, De Jong - Raphinha, Lewandowski, Gavi.