Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Barcas sportchef vägrade svara på frågor om Suarez

Foto: SCANPIX

När Barcelona under måndagen presenterade nyförvärvet Claudio Bravo var det många som undrade över Luis Suarez och Alexis Sanchez. Sportchefen Andoni Zubizarreta vägrade då kommentera något om de potentiella flyttarna.

Under måndagen höll Barcelona presskonferens för att presentera sitt senaste nyförvärv, chilenske målvakten Claudio Bravo. Då handlade många av frågorna om Luis Suarez och Alexis Sanchez potentiella flyttar. Men sportchefen Andoni Zubizarreta ville absolut inte bjuda på några detaljer.
- Det är viktigt att vi bara kommunicerar färdiga avtal. När vi har nått ett, då presenterar vi det, säger Zubizarreta på presskonferensen.

Under måndagen hävdade Tancredi Palmeri, journalist på CNN och Gazetta dello Sport, att Suarez är klar för Barca och att övergångssumman ligger på 82 miljoner euro.

Alexis Sanchez är även han aktuell för en flytt, Liverpool och Arsenal ska vara intresserade av anfallaren. Landsmannen Claudio Bravo berättade på presskonferensen att Sanchez uppmanat honom att komma till Barcelona.
- Men vi pratade inte om att vara i Barca tillsammans, vi var bara fokuserade på VM, säger Bravo.

För sportchefen Andoni Zubizarreta är Alexis Sanchez fortfarande en Barcelonaspelare och innan de meddelat något annat så ville han inte ge några kommentarer om ryktena.
- Det finns inget nytt att rapportera, vi presenterar avtal när de är klara.  

Publicerad 2014-07-07 kl 17:20
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons