Barcelona blåst på mål i kryss mot Betis

La Liga

Barcelona blev blåst på ett mål när man under söndagen spelade 1-1 borta mot Real Betis.

Det vill sig inte riktigt i La Liga den här säsongen för Barcelona. Under söndagen hade man chansen att gå om Real Madrid i tabellen och sätta press på konkurrenten, men det misslyckades man med.

Borta mot Real Betis hamnade man i den 75:e minuten i underläge, när Alex Alegria gjirde 1-0 för hemmalaget.

Därefter hade Barcelona en boll inne i mål. Ett inlägg stöttes in vid den bortre stolpen, men en Betis-försvarare rensade undan bollen och domaren missade att den gick över linjen. Därför dömdes inget mål. På reprisbilder går det att tydligt se att bollen var en bit över linjen.

Men en kvittering skulle komma ändå. Luis Suarez placerade in 1-1 i den 90:e minuten, efter pass från Lionel Messi.

Matchen slutade 1-1 och nu har Barcelona en poäng upp till ettan Real, med två matcher mer spelade.

Real Betis startelva: Adan - Piccini, Mandi, Pezzella, Tosca, Durmisi - Ruben Pardo, Petros, Dani Ceballos - Alex Alegria, Ruben Castro

Barcelonas startelva: Ter Stegen - Aleix Vidal, Pique, Mathieu, Digne - Denis Suarez, Rakitic, Turan - Messi, Luis Suarez, Neymar