Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Barcelona sätter ned foten: "Betalar inte en halv miljard för Cesc"

Barcelona vill ha Cesc Fabregas, men president Sandro Rosell sätter ned foten.
- Vi betalar inte en halv miljard, säger han.

Följetången är evinnerlig mellan spanjorerna och Arsenal angående mittfältsstjärnan. Gång på gång deklarerar Barca att de vill värva Cesc, och ”The Gunners” går ut med samma budskap: Han är inte till salu.

Nu berättar Barcelonas president Sandro Rosell att man långt ifrån gett upp hoppet om en transfer. Men inte till vilket pris som helst.

- Barca tänker inte betala en halv miljard för honom nästa sommar. Det är bestämt och även om Pep Guardiola begärt in den här spelaren går vi inte så långt, säger Rosell till tidningen Sport.

Enligt honom har det att göra med en stadigt vikande marknad, och därför vore det orimligt om Barcelona skulle trissa upp priserna på nytt, anser han.

- Om vi erbjöd 40 miljoner euro i fjol är det omöjligt att lägga 50 miljoner nu. Om tränaren verkligen vill ha Cesc kommer vi att förhandla med Arsenal, men vi håller oss inom rimliga gränser utan galenskap. Går det inte att enas väntar vi på andra tillfällen, säger Rosell.

För en tid sedan plockade Londonklubben in 16-årige Jon Miquel Toral från katalanernas ungdomsakademi, på liknande manér som när just Fabregas en gång flyttade till England. Sandro Rosell kallar övergångarna för så unga spelare ”en smula omoraliska”.

- Vår relation till Arsenal är inte bra. Toral-ärendet gjorde oss inte nöjda, säger Rosell som flikar in att Barcelona måste sälja spelare för att ha råd med Fabregas.

Publicerad 2011-03-27 kl 14:47
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons