Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Barcelonadirektören om Pogba: ”Ingen värd så mycket”

Foto: TT

Manchester Uniteds köp av Paul Pogba kostade ungefär en miljard. Ett alldeles för högt pris som gjorde att Barcelona drog sig ur en affär, menar klubbens direktör. 
- Ingen spelare är värd så mycket, säger Ariedo Braida till Gazzetta dello Sport.

Manchester United-spelaren Paul Pogba ryktades, förutom till den engelska klubben, även till Real Madrid under sommaren. Det snackades däremot desto mindre om en övergång till rivalen Barcelona.

Nu berättar Barcelonadirektören Ariedo Braida om varför inte det spanska mästarlaget lade mer kraft på att få in Pogba till laget.

- Barcelona drog sig ur racet av ekonomiska orsaker. Finns ingen diskussion om hans kvaliteter och jag tror att han kommer hävda sig i Manchester United, men det kommer finnas kritik varje gång han inte är i sin bästa form, säger han till Gazzetta dello Sport.

- Folk kommer se på övergångssumman och förvänta sig att han vinner matcher på egen hand och det är helt enkelt inte möjligt. Vissa summor är upprörande. Ingen är värd den sortens pengar. När man kommer till en viss nivå blir vi för fristående från ett normalt liv. Vi pratar om en operation på 150 miljoner euro om vi inkluderar löner.

Publicerad 2016-08-12 kl 11:05
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons