Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Benzema tackar Ronaldo x 2 för sin framgång

BARCELONA. Karim Benzema blir bättre och bättre, något han nu tackar både Brasilien och Portguals Ronaldos för.
- Han är bäst någonsin, säger Benzema till Téléfoot.

Karim Benzema som kom till Real Madrid 2009 har i en intervju med franska tv-programmet Téléfoot berättat om hur han tycker sig ständigt utvecklas i Madrid.

Att spela för samma klubb som hans idol, den brasilianska Ronaldo, spelade för är något som Benzema menar hjälpt honom att vara motiverad

-  För mig är Ronaldo en person som fått mig att drömma och som fortfarande får mig att drömma. Han är den bästa spelaren någonsin.

Benzema hyllar även en annan Ronaldo, nämligen sin lagkamrat Cristiano och menar att han har hjälpt honom att utvecklas som spelare.

-  Jag har turen att få spela med den spelare som just nu är bästa i världen, Cristiano Ronlado. Jag är glad för det och det fungerar bra med honom både på och utanför planen, jag lär mig en hel del av honom.

Under sina fem år i Real Madrid tycker Benzema att han har utvecklats en hel del som spelare, speciellt sedan Zinedine Zidane kom till klubben. 

-  Jag känner att jag utvecklas varje år, jag har mer erfarenhet och fantastiska lagkamrater. Jag har också turen att ha en bra tränare och en bra assisterande i Zidane.

-  Zidane hjälper mig att utvecklas varje dag på alla möjliga sätt. Vi pratar om hur man ska hantera matcherna, koncentrationen. Exempelvis mot Atlético visade han mig en video på mål mot Courtois.

Publicerad 2014-03-17 kl 20:03
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons