Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Betis bekräftar Molins-värvning: "Allt beror på mig om jag ska få möjlighet att spela"

Real Betis har presenterat Guillermo Molins som sin senaste förstärkning till truppen.

- Jag är väldigt glad över att vara här i Betis. Jag ska ge allt för laget.

I onsdags kunde fotbollskanalen.se berätta att Guillermo Molins valt bort en flytt till Holland och istället skrivit på för Real Betis för återstoden av säsongen.

På fredagskvällen blev värvningen officiell då Betis presenterade Molins på klubbens officiella hemsida, och på lördagen mötte Molins den spanska pressen för första gången och fick svara på frågor om klubbytet.

- Jag tror att anpassningen kommer gå mycket bra. Igår träffade jag killarna och det märktes att stämningen är god i omklädningsrummet, det kommer gå lätt. Allt beror på mig om jag ska få möjlighet att spela, och om jag gör det bra kommer jag att hjälpa laget, sade Molins.

- Det jag känner till är att Betis är en bra och proffsig klubb. Jag är underbart att få komma hit. Jag kände till spelare som Rubén Castro och Beñat. Vad gäller att få spela i Champions League så är det en turnering som alla vill spela i. Jag debuterade med Anderlecht mot Zenit. Jag gillar att Betis har en het publik. Jag har alltid spelat i klubbar med bra supportrar.

Den före detta MFF-yttern som tillhör Anderlecht lånas ut till Betis resten av den här säsongen och spanjorerna har en option på att göra värvningen permanent.

- Han valde klubben framför två holländska, sade agenten Martin Dahlin till fotbollskanalen.se tidigare i veckan.

Molins har haft svårt att ta en plats i Anderlecht efter att han skadade korsbandet i sin allra första match med belgarna.

-Skadan var inte särskilt kul. Jag kom till Anderlecht och två veckor senare gick knäet sönder. Det tog 9-10 månader att komma tillbaka. Nu är allt okej. Jag är redo att spela.

Betis ligger för närvarande på en fjärde plats i den spanska ligan, tre poäng efter Real Madrid.

- Jag är väldigt glad över att vara här i Betis. Jag ska ge allt för laget, sade den före detta MFF-aren.Publicerad 2013-01-19 kl 14:21
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons