POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA

Ceballos: ”Zidane ändrade spelsystemet istället för att spela med mig”

Foto: Bildbyrån.

Zinedine Zidane vann tre raka Champions League som tränare för Real Madrid.
Men inte alla spelare uppskattade tränaren. Dani Ceballos riktar nu stark kritik mot Zidane eftersom han tycker att tränaren behandlade honom orättvist.

Dani Ceballos kom till Real Madrid från Real Betis förra sommaren. Men han hade svårt att få speltid på Reals innermittfält och gjorde bara 12 matcher i ligaspel, varav två var inhopp.

Ceballos säger nu att han under stora delar av säsongen kändes sig orättvist behandlad av dåvarande tränaren Zinedine Zidane.

-Under säsongen kände jag frustration och upprördhet mot Zidane, säger Ceballos i en intervju till Radio Marca och utvecklar vidare:

-Det var en gång i säsongen som både Kroos och Modric var skakade men Zidane valde att ändra spelsystemet istället för att spela med mig. Det sved och sårade mig ganska hårt. Vi var 15 poäng bakom Barcelona och hade bara Champions League kvar att fokusera på.

Ceballos säger sig ändå ha lärt sig av motgångarna förra säsongen och att han är en mognare spelare efter erfarenheten. Han tycker också bättre om Reals nya tränare, Julen Lopetegui, som han menar är en fullgod ersättare för Zidane.

-Han försöker implementera sin stil, som är annorlunda från förra året. Julen vill ha ett lag som är ambitiösa med bollen och han tycker om att spela med stort bollinnehav och en offensiv inställning, säger Ceballos.

Publicerad 2018-09-06 kl 14:45
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå