Comeback för Bale - låg bakom dubbla mål

La Liga

Real Madrid var illa ute mot Fuenlabrada från tredjedivisionen.
Då gjorde Gareth Bale comeback efter skada och låg bakom två mål och tog Real vidare i cupen.

Real Madrid hade 2-0 med sig från det första mötet med Fuenlabrada, från den spanska tredjedivisionen, i sextondelsfinalen i cupen. Zinedine Zidane roterade friskt i laget och startade med en ung elva hemma på Santiago Bernabeu. Gästerna skulle mycket överraskande skaka Real.

Fuenlabrada öppnade piggt. Och i den 26:e minuten skulle man också ta ledningen. Luis Milla avlossade ett tungt skott som Keylor Navas såg sent. Målvakten lyckades bara styra bollen in i det egna målet.

Resultatet stod sig in i halvtidsvilan.

En kvart in i den andra halvleken var Fuenlabrada nära att göra 2-0. Ismael nickade men Navas räddade då med fingertopparna.

I den 62:a minuten byttes Gareth Bale in för Real och gjorde därmed comeback efter två månaders skadefrånvaro. Efter mindre än en minut på planen slog Bale in bollen till Borja Mayoral som satte dit kvitteringen.

Knappa tio minuter senare var samma duo inblandad i 2-1. Bale avslutade och på returen slog Mayoral in bollen.

Fuenlabrade kvitterade till 2-2 sent genom Alvaro Portilla och fick med sig ett mycket fint resultat från Santiago Bernabeu. Real är ändå vidare till åttondelsfinal med totalt 4-2.

Lagens startelvor:

Real: Navas - Achraf, Nacho, Tejero, Theo - Llorente, Kovacic, Ceballos - Franchu, Mayoral, Óscar.

Fuenlabrada: Pol - Ismael, Cata Díaz, Juanma, Fran García - Yaw, Milla, Bruno, Fraile - Cristóbal, Matheus.