Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

ESPN: Christensen och Kessié kan bryta med Barça - har klausul

La Liga

Barcelona har inte registrerat Andreas Christensen och Franck Kessié.
ESPN hävdar nu att duon har en klausul som gör det möjligt för dem att lämna klubben.

Foto: Bildbyrån

Franck Kessié och Andreas Christensen.

Barcelona har värvat Robert Lewandowski, Raphinha och Jules Koundé för över 1,5 miljard svenska kronor i sommar. Dessutom har Franck Kessié samt Andreas Christensen anslutit som bosman. Men än är det inte säkert att nytillskotten kommer att få spela nästa säsong, först måste Barça nämligen kunna registrera sina nyförvärv - något man verkar ha problem med.

Nu kommer sensationella uppgifter som gör gällande att två av klubbens nyförvärv kan bryta sina kontrakt och om de inte registreras i tid till La Liga-premiären.

Det är ESPN som rapporterar att både Franck Kessié och Andreas Christensen har en klausul inskriven i sina avtal som gör det möjligt för dem att bryta sina kontrakt och lämna Barcelona gratis ifall klubben inte lyckas registrera dem. På lördag tar Barça emot Rayo Vallecano på Camp Nou i ligapremiären, och då behöver spelarna vara registrerade för att klausulen inte ska kunna aktiveras.

ANNONS

Barça-ledningen ska dock inte ha fått några indikationer i nuläget på någon av spelarna ska vara intresserade av att utnytja möjligheten att bryta sina kontrakt.

Utöver Christensen och Kessié har Barcelona inte heller registrerat Lewandowski, Raphinha och Koundé än. Dessutom är inte Ousmane Dembélé och Sergio Roberts respektive kontraktsförlängning registrerad, hävdar ESPN. 

Publicerad 2022-08-10 kl 16:23

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto