Brahim Díaz låg bakom det mesta när Granada besegrades med 2-0.

2:27

Avbryt
Försök igen

Real Madrid tog emot Granada på Santiago Bernabéu, på jakt efter femte raka segern med La Liga och Champions League inräknat.

Med knappa halvtimmen spelad gav Brahim Díaz hemmalaget ledningen. Han stack på djupet, tog emot en strålande passning av Toni Kroos och stötte in 1-0.

Strax före paus klackade Díaz fram bollen elegant till Jude Bellingham, som tryckte av med vänstern. Bollen gick tätt utanför bortre stolpen.

I stället kom tvåan i den 57:e minuten. Díaz tog sig fram och serverade Bellingham som tvingade målvakten till en retur. Rodrygo klev fram och dunkade in 2-0.

I och med segern går Real upp i topp på samma poäng som Girona – som slog Valencia i kväll efter två sena mål av inhopparen Cristhian Stuani.

Publicerad 2023-12-02 kl 20:33