Fuentes mål räckte till seger

Spanien

Luis Garcia fick ett perfekt läge att kvittera för Espanyol. Men den stenhårda straffen gick i ribban och studsade sedan på fel sida mållinjen. Därmed blev Fabricio Fuentes matchvinnare för Villarreal genom sitt 1-0-mål i den första halvleken.

Espanyols målvakt Carlos Kameni tvekade om han skulle gå ut och möta inlägget eller inte. Det utnyttjade Villarreals Fabricio Fuentes och nickade ledningsmålet, 1-0. Det räckte hela vägen till tre poäng.

Båda lagen hade många fina chanser, men de bägge målvakterna storspelade stundtals och höll tätt resten av matchen.
Men det var inte bara burväktarna som stod i vägen.

I den 66:e minuten fick gästernas Luis Garcia den perfekta chansen att reparera Kamenis miss. Nene föll i straffområdet och domaren pekade på elvamterspunkten. Fram steg Garcia och tog i för allt vad han var värd. Men bollbanan var något för hög och ribban stod i vägen för en kvittering.