Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Guidetti: "Det viktigaste är att hela klubben står bakom mig"

La Liga

John Guidetti behövde bara en minut på sig för att göra sitt första mål i sin Celta Vigo-debut.
- Jag har väntat länge på att få ta på mig Celta-tröjan och det var en fantastisk debut för mig, säger John Guidetti på en presskonferens.

Den svenske U21-hjälten började på bänken i lördagens match mot Rio Ave, men byttes in efter drygt 17 minuters spel. Och John Guidetti hade bara varit på planen i drygt en minut innan 23-åringen gjorde sitt första mål i Celta Vigo-tröjan.

-  Att göra mål efter en minut gjorde det självklart mycket enklare för mig. Att få ta på mig Celta-tröjan är något jag väntat länge på. Det som är mest positivt är att jag verkligen njöt av att spela och att jag snabbt hittade ett samarbete med mina lagkamrater, säger Guidetti på en presskonferens.

Guidetti känner att den snabba måldebuten bara är en bonus och att det stöd han får från sin nya klubb snarare är det som stärker honom.

ANNONS

– Även om jag inte hade gjort mål har jag mycket självförtroende och jag känner att klubben tror på mig. Tränaren visar mig mycket nya saker och jag vill hela tiden lära mig nya saker och utvecklas. Jag känner att jag får positiv feedback från lagkamraterna och hela klubben står bakom mig.

Vidare förklarar Guidetti varför han inte fick någon speltid under lagets träningsläger i Tyskland.

– Tränaren ville att jag skulle möta upp laget i Tyskland och sedan gjorde jag sådant som de andra gjorde i början av försäsongen. Om man springer mycket och hårt i tre dagar finns det en risk för skada om man spelar, så tränaren ville inte ta några risker, säger 23-årigen.

Ligasäsongen drar igång den 23:e augusti för Guidetti och hans Celta Vigo som då ställs mot Levante på bortaplan.

Publicerad 2015-08-03 kl 23:40

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto