Guidettis målsuccé fortsätter - sköt Celta vidare i cupen

La Liga

I förra mötet gjorde John Guidetti två mål - nu fick han chansen från start på nytt och i den första halvleken gjorde han mål igen.

Borta mot Cadiz i Copa del Rey slog John Guidetti till med två mål i 3-0-segern men när laget var tillbaka i ligaspelet fick svensken finna sig i den vanliga rollen som inhoppare.

När Cadiz och Celta Vigo möttes igen i cupreturen i Vigo fick Guidetti chansen att visa upp sig från start inför hemmafansen. Svensken startade centralt i ett tremannaanfall tillsammans med Madina och Drazic.

Innan halvtidsvilan hade också Guidetti tackat för det förnyade förtroendet med ett nytt mål. I den 44:e minuten fick han chansen från straffpunkten efter att själv ha ordnat straffen och han gjorde inget misstag. 1-0 stod sig till den 69:e minuten när Guidetti byttes ut.

Med Guidetti utbytt utökade Dejan Drazic till 2-0 för kvällen och 5-0 totalt i dubbelmötet.
Publicerad 2016-01-13 kl 22:19