POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
10å

INFÖR Athletic Bilbao – Betis, TV4 Sport 20.00

Kl. 20.00 är det dags för Bilbao och Betis att göra upp. Lagen har mötts 45 gånger i La Liga, var av Bilbao har vunnit ca hälften av dessa möten. Till kvällens match har Bilbao två raka segrar mot Betis. Senast de möttes slutade det 1-0 till baskerna, efter att Matrínez gjort matchens enda mål.

Med elva mål ligger Emana i topp i Betis interna skytteliga. Tillsammans med Sergio García och Oliveira står trion för Betis offensiv. Tillsammans har dessa tre stått för mer än hälften av Betis mål skörd hittills denna säsong. Förra helgen blev det dock inga mål, då Betis förlorade mot Atlético Madrid med 2-0. Nedflyttningsstrecket är farligt nära för Betis, och seger krävs för att slippa hamna under det.

Bilbao ligger på något tryggare mark. Laget är elva i tabellen och är inte i samma prekära läge som sin motståndare för kvällen. Baskerna har dessutom gjort det som förväntats av dem de senaste matcherna. Bilbao har nämligen tre raka utan förlust och laget siktar nog på att förlänga den sviten ikväll.

Matchen börjar kl. 20.00 och du ser den på TV4 Sport.

Publicerad 2009-05-09 kl 15:05
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå