POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
10å

INFÖR Villarreal – Valencia, TV4 Sport 21.00

Valenciaderbyt kan avgöra vilket lag som tar den sista Champions Leagueplatsen. Med bara två matcher kvar är det Villarreal och Valencia, tillsammans med Atlético Madrid, som gör upp om fjärdeplatsen.

- Två lag vars främsta vapen är offensiven och som måste gå för seger. Det borgar för en mycket sevärd och dramatisk match, säger Niklas Jarelind som kommenterar kvällens match.

Villarreal har prickat formen till avslutningen i La Liga. Förra helgen fick man Real Madrid på fall, efter ett sent ledningsmål av Capdevila. Men återigen kommer laget till spel utan Senna och Cazorla.

- Men Villarreal har inte saknat sina mittfältsgeneraler så mycket som jag trodde. Segermålet mot Real senast var säkerligen rejält moralhöjande och självförtroendet lär vara på topp inför kvällens möte, säger Jarelind.

Det brukar pratas om sexpoängsmatcher i sådana här lägen, och för Valencia är derbyt mycket viktigare än så. Det handlar om vilket väg klubben ska få följa.

- Uteblivna Champions League-intäkter innebär att man måste sälja sig ur den ansträngande ekonomiska situationen. Och var hamnar man nästa år, utan killar som Villa, Silva och Mata? Gräddfil eller golgatavandring hem från El Madrigal, det är frågan, säger Jarelind.

Derbyt ser du kl. 21.00 på TV4 Sport.

Publicerad 2009-05-23 kl 18:04
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå