Inhopparna avgjorde för Atletico - åtta poäng upp till Barcelona

La Liga

Åtta minuter på planen. Det var allt Fernando Torres behövde innan han höll sig framme och smällde in 2-1 till Atletico borta mot Valencia.

Det skulle bli gästerna som fick hål först. Antoine Griezmann gick på skott och satte välplacerat 1-0 till Atlético.

Bara minuterna senare replikerade dock hemmalaget. Denis Cheryshev, som är i storform just nu, tryckte in kvitteringen för Valencia.

Med 26 minuter kvar så byttes Fernando Torren in för gästerna. Spanjoren behövde bara åtta minuter på planen innan han dök upp och smällde in 2-1 till Atletico Madrid. Extra tungt blev det för Valencia bara någon minut efteråt. Just Fernando Torres fick upp fart med boll, vilket tvingade Aderlan Santos till en tackling som betydde mittbackens andra gula kort.

Med fem minuter kvar skulle Atletico stänga igen matchen genom att göra 3-1. Denna gång så var det Carrasco som fick bollen inne i straffområdet och dribblade sig loss. Inhopparen skickade iväg ett skott som Diego Alves på ett märkligt släppte in under sig.

Det blev inga fler mål i matchen, utan gästerna tog tre viktiga poäng vilket gör att det är fortsatt åtta poäng upp till Barcelona i serietoppen.