Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Joaquin på väg bort från Valencia: "Börjar vänja mig vid tanken"

Krisen i Valencia blir allt djupare, och nu avslöjar mittfältaren Joaquin att han har svårt att se en framtid i klubben.
- Jag har börjat förlika mig med tanken på att jag spelar någon annanstans nästa säsong, berättar han i en exklusiv intervju för Anna Brolin.

Den här veckan är Anna Brolin i Valencia för att reda ut begreppen kring den ekonomiska krisen i klubben.

Såväl staden som fotbollsklubben har drabbats hårt av den rådande lågkonjunkturen, bygget av den nya arenan har stått stilla den senaste månaden, och i slutet av januari beslutade ledningen att ställa in alla löneutbetalningar tills vidare.

Sedan dess har laget inte vunnit en enda match.
- Det känns lite märkligt att inte få betalt för det jobb man utför, berättar Joaquin.

Transferryktena kring David Villa (Manchester City) och David Silva (Juventus) har figurerat länge, och nu avslöjar alltså Joaquin att även han kan vara på väg bort från klubben.
- Jag har börjat förlika mig med tanken på att jag kanske måste lämna klubben, även om jag gärna skulle vilja vara kvar. Klubben behöver pengarna.

Mittfältaren avslöjar att han vid en flytt från Valencia helst skulle vilja stanna i Spanien, men att han tror att detta kan bli svårt på grund av det pris Valencia kommer att begära för honom.
- I Spanien är det bara Real eller Barcelona som har råd med mig, annars får Valencia vända sig till utländska klubbar.

Intervjun sänds i TV4 Sport på lördag klockan 19:30, i programmet Anna Brolins La Liga. I programmet träffar Anna även landslagsbacken Raul Albiol, och gör ett besök på bygget av Nya Mestalla.

Läs Anna Brolins blogg här

Publicerad 2009-03-18 kl 17:52
Annons
Annons
Annons