La Liga

Real Madrid vände och vann galen målfest med 5-3 mot Real Betis.
Matchhjälte?
Cristiano Ronaldo, precis som så många gånger tidigare.

Real Madrid inledde piggt och redan efter elva minuter kom 1-0. Cristiano Ronaldo fick på ett tungt skott och på returen nickade Marco Asensio in ledningsmålet.

Tungt för Real var att vänsterbacken Marcelo, som var matchens kanske bäste spelare mot PSG i veckan, tvingades kliva av efter knappa halvtimmen på grund av en lårskada.

Betis skulle också komma att vända på matchen före paus. På bara tre minuter kom 1-1 och 2-1. Först nickade Aïssa Mandi in Joaquins fina inlägg och sedan var Nacho olycklig och stötte in en retur i eget mål.

Real kom ut som ett hungrigare lag i den andra halvleken och skulle också komma tillbaka.

Först nickade Ramos in 2-2 och med timmen spelade gjorde Marco Asensio sitt andra mål i matchen till 3-2. Dani Carvajal tog sig fint förbi på högerkanten och serverade Asensio i straffområdet som iskallt placerade in bollen.

Av bara farten kom också Reals fjärde mål när Ronaldo tryckte in sitt första mål i matchen efter 65 minuters spel.

Betis gav sig inte och reducerade till 4-3 med fem minuter kvar av ordinarie tid.

Hoppet släcktes dock deifinitivt när inhoppande Benzema på tilläggstid rullade in 5-3, efter en riktig blunder av Betis-försvaret.

Real Betis: Adan - Mandi, Jordi Amat, Bartra - Barragan, Fabian, Guardado, Joaquin, Junior - Boudebouz, Loren

Real Madrid: Navas - Carvajal, Ramos, Nacho, Marcelo - Casemiro, Kovacic, Asensio - Lucas Vázquez, Ronaldo, Bale