Karim Benzemas show - hattrick på sju (!) minuter i krossen

La Liga

Real Madrid krossade Valladolid med 6-0.
Anfallsstjärnan Karim Benzema stod för ett hattrick på sju minuter i storsegern.

4:31

I spelaren ovan ser du Karim Benzemas hattrick.

Real Madrid studsade - bokstavligen - tillbaka efter den tunga förlusten mot Barcelona senast. När Valladolid kom på besök blev det minst sagt en ensidig historia. "Marängerna" vann med hela 6-0 och en som stod ut i storsegern var Karim Benzema. Anfallaren noterades för hela tre mål på sju minuter.

Målskyttet inleddes i den 22:a minuten. Rodrygo tog sig in i straffområdet och dunkade kyligt in 1-0.

Sju minuter senare var det dags för Benzema att göra sitt första mål. Han höll sig framme i straffområdet och serverades av Vinicius Junior och kunde därefter enkelt nicka in 2-0 för Real Madrid.

Hans andra mål för dagen var sedan en riktig pärla. I den 33:e minuten vek han in från vänsterkanten och avlossade ett tungt skott som letade sig in i bortre.

I matchminut 36 fullbordades hans hattrick. Vinicius skickade in ett nytt inlägg och Benzema stod för ett konstnummer till 4-0.

Marco Asensio och Lucas gjorde sedan varsitt mål och matchen slutade 6-0.

Real Madrid placerar sig på andraplats i La Liga.

Publicerad 2023-04-02 kl 18:02