POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Kennedy om Allbäcks flirt: "Har inte hört ett ljud"

Marcus Allbäck imponeras av Kennedy Bakircioglus säsong – men mittfältaren tänker fortfarande inte på landslaget.
- Jag har inte hört ett ljud, säger 30-åringen till fotbollskanalen.se.

På onsdagen intervjuade fotbollskanalen.se Sveriges Player Manager Marcus Allbäck som beundrat Racing Santanders fina avslutning på La Liga-året. Med två omgångar kvar är kontraktet säkrat – mycket tack vare lagets svenskar.

- Riktigt skönt att vi kan slappna av och inte behöver känna pressen att vinna till varje pris när allt ska avgöras. Det är fortfarande oerhört tajt för de som slåss där nere, säger Kennedy Bakircioglu till fotbollskanalen.se.

Både han själv och kollegan Markus Rosenberg har fått igång poängplockandet, och den förstnämnde knorrade in två frisparkar i de livsviktiga seriefajterna mot Mallorca och Atletico Madrid.

– Det är självklart roligt när spelare går bra, det innebär att det blir en stor konkurrens om platserna. Det är kul att det går bra för Kennedy, nu gjorde han mål i går igen såg jag, sade Allbäck på onsdagen.

Enligt honom talar det till ytterns fördel att han startar i en så pass stark liga och att han dessutom vuxit ut till en viktig kugge i laget. Men när fotbollskanalen når Bakircioglu själv verkar han inte översvallande entusiastisk över tanken på en återkomst till Blågult.

- Med landslaget har det varit så mycket fram och tillbaka för min del, och som jag sagt tidigare är det ingenting jag sitter och tänker på alls, ärligt talat, säger han.

Såg du Allbäcks uttalanden senast?
- Nej, jag vet ingenting om det faktiskt. Jag har varken pratat med honom eller någon annan. Jag har ingen aning om vad som sagts, och för mig är klubblaget viktigast just nu. Först är det två matcher kvar på säsongen här, och sedan blir det semester. Det är vad som gäller för tillfället, säger Bakircioglu.

Publicerad 2011-05-13 kl 14:12
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå