Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Marca: Fifa avslår Barcelonas argument - Araujo-affären blir inte av

La Liga

Fifa ger inte Barcelona dispens.
Övergången för Julián Araujo går i stöpet, detta rapporterar Marca.

4:00
Nästa

Avbryt
Försök igen

Se höjdpunkterna från Barcelona-Real Betis i spelaren ovan.

Barcelona och LA Galaxy var överens. Araujo var överens med Barcelona men affären går nu i stöpet efter ett Fifa-beslut, enligt Marca. 

Papprena för övergången skickades in 18 sekunder för sent. Barcelona-toppen Alemany lät tidigare i veckan dock hoppfull om att Fifa skulle ha överseende med den knappa missen.

- Till att börja med skulle Araujo ansluta till Barcelona B. Det blev något missförstånd där. Men vi lyckades inte slutföra övergången i tid på grund av ett datafel. Vi försöker klargöra vad som hände, men troligtvis är det på grund av (transfer)systemet, sa Alemany tidigare till AS.

Marcas uppgifter under fredagen gör gällande att Fifa inte kommer ha överseende med sekundmissen och det mesta talar för att övergången inte blir av.

ANNONS

Fifa har officiellt ännu inte meddelat något beslut i ärendet.

Totalt har Julián Araujo gjort två mål samt 14 assist på 109 matcher i LA Galaxy-tröjan sedan han fick debutera i klubbens a-lag. Hans nuvarande kontrakt sträcker sig till 2025.

Publicerad 2023-02-03 kl 21:20

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto