Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN
10å

Nec nobbade spansk storklubb – nu är West Bromwich Olssons sista chans

Jonas Olsson vill flytta, både för att komma vidare och för att öka sina chanser till landslaget. En spansk storklubb jagade honom i sommar, men nu återstår bara intresset från West Bromwich.
- Jag tror det löser sig, säger han till fotbollskanalen.se.

Jonas Olssons kontrakt med Nec Nijmegen går ut nästa sommar och i vinter får han själv förhandla med klubbar, den holländska klubben måste alltså skynda sig om man vill ha betalt för sin mittback. West Bromwich är intresserat.
- De har kontaktat klubben, men jag kan inte säga hur långt de kommit i förhandlingarna just nu. Men det är nu Nec har sin chans att få okej betalt, säger han.

Hur tror du att det slutar?
- Jag hoppas att det löser sig. Jag sitter ju på utgående kontrakt så jag tror det också.

Han berättar också att en spansk storklubb jagat honom i sommar.
- De kom inte överens med Nec om ett pris så jag fick aldrig ta ställning till det. Men det var en stor klubb, säger han.

En flytt skulle inte bara innebära ekonomiskt och sportsligt lyft. Det skulle också ge Olsson en bättre chans till spel i landslaget.
- Ja, det känns som det är dags att ta nästa steg och om jag spelar i Premier League så är jag verkligen med i konkurrensen. Även om jag tycker att den holländska är väldigt bra också

Publicerad 2008-08-27 kl 20:53
Annons
Annons
Annons