POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Pepe dissar fansens smeknamn: "Jag är ingen Anti-Messi"

Pepe lyckades få stopp på världens kanske bäste spelare under de fyra klassikerna. Men Real-spelaren gillar inte sitt nya smeknamn.
- Jag är ingen Anti-Messi, säger han.

Under en kort period möttes Madridklubben och ärkerivalen Barcelona inte mindre än fyra gånger, och ett av José Mourinhos drag var att flytta upp granithårde försvararen Pepe på mittfältet. Visserligen fick han rött kort i en av matcherna, men på det stora hela skötte sig portugisen förnämligt och lyckades mer eller mindre hålla argentinaren stången.

Det har förlänat honom ett smeknamn från Real Madrids fans: ”Anti-Messi”.

- Det var aldrig mitt mål att kallas något sådant. Att vi höll koll på Messi var resultatet av bra lagarbete. Vi var alla lika delaktiga i att stå upp mot Barcelona, säger Pepe till AS.

Supportrarna har dock noterat att Messi gjorde sina Champions League-mål först efter att Pepe blivit utvisad, och att han dessförinnan inte kom till sin fulla rätt.

- Visst, det är sant att han inte gjorde mycket medan jag var på planen. Jag är nöjd för det visar att jag gjorde ett bra jobb, säger Pepe.

Nu vankas CL-final mellan just Barca och brittiska bjässen Manchester United. Vilka Pepe håller på är förstås ganska självklart.

- Manchester United, definitivt. Några av mina vänner spelar där, som Anderson och Luis Nani, säger han.

Publicerad 2011-05-18 kl 09:15
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå