Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN
10å

Pirlo till Barca – Eto’o går åt motsatt håll

Spanska medier rapporterar att Barcelonas nya manager Josep Gurdiola vill ta Milans och playmaker Andrea Pirlo till La Liga. Som en del i förnyelsen av Barcelona kan Samuel Eto’o gå till Milan som en del i affären.

Allsvenskan må ha uppehåll för EM - Silly season har det inte. Det är exempelvis mycket på gång i Barcelona. Ny manager är tillsatt och förändringarna av spelartruppen har redan börjat märkas. Seydou Keita, Martín Caceres och Gerard Pique har anslutit medan Gianluca Zambrotta och Giovani Dos Santos har lämnat.

Andra spelare som transferryktena surrat kring som efterhängsna flugor är Ronaldinho och Samuel Eto’o. Milan har sagts vara intresserade av båda två men Milan har sagt att de behöver Eo’o mer än Ronaldinho. Nu kan den kamerunske anfallaren vara på väg till Milan som en del i en bytesaffär där Andrea Pirlo skulle gå till Barcelona.

Pirlo själv har tidigare sagt att han vill stanna i Milano, men har även på en fråga om just Barcelona sagt ”kanske” och att han känner Guardiola sedan tidigare – men samtidigt understrukit att han inte talat med Barca-managern.

Publicerad 2008-06-12 kl 23:34
Annons
Annons
Annons