Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

PSG-ägaren: "Jag tror att Ancelotti skrivit på för Real Madrid"

Foto: Scanpix

Nasser Al Khelaifi, Carlo Ancelotti.

Carlo Ancelotti har skrivit på för Real Madrid, enligt PSG:s ägare Nasser Al Khelaifi.

- Jag tror att han har ett förhandskontrakt, säger qatariern.

På söndagen gick sportkanalen BeIN Sport ut med uppgifter om att den italienske managern meddelat Paris Saint-Germains klubbledning att han har för avsikt att flytta till Spanien. Rapportering fick extra tyngd genom att TV-kanalen har samma ägarstruktur som PSG, och att flera personer sitter i ledande personer för både fotbollsklubben och mediehuset.

Nu bekräftar Nasser Al Khelaifi att det mesta tyder på att Ancelotti flyttar.

- Jag tror att han redan har skrivit på ett förhandskontrakt med Real Madrid. Men jag har väldigt svårt att se att de skulle skrida till verket och verkligen försöka värva honom nu. Då får de juridiska problem, säger han.

Enligt Al Khelaifi måste allt skötas enligt konstens alla regler om Ancelotti ska kunna lämna klubben. I så fall väntar en förhandling så att PSG får ersättning för den tid som återstår på avtalet med tränaren.

- Jag har sagt åt Carlo att hans kontrakt med oss fortfarande gäller. Så sent som i mars ville han förlänga det, men nu har detta med Madrid dykt upp.

- Det som gäller nu är att vi fullgör våra plikter gentemot Carlo, vi ser alltid till att respektera avtal. Sedan finns det naturligtvis sätt att ta sig ur en kontraktssituation. Då blir det diskussioner enligt konstens alla regler, säger Nasser Al Khelaifi.

Publicerad 2013-05-20 kl 09:41
Annons
Annons
Annons