POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN
1v

Ramos drömmer om Ballon d’Or: ”Om Cannavaro kunde, varför inte?”

Foto: Bildbyrån

Sergio Ramos har vunnit det mesta som går som fotbollsspelare.
Det hindrar inte honom från att fortsätta att drömma
- Om (Fabio) Cannavaro kunde, varför inte, säger mittbacken.

Sergio Ramos är en av världsfotbollens mest vinningsrika spelare. Han har vunnit Champions League fyra gånger och har vunnit ligan och cupen i Spanien. Dessutom har han vunnit EM två gånger och VM en gång.

Men det stoppar inte honom från att drömma om mer.

- Allt det, om det är möjligt, är min dröm. Jag har aldrig slutat drömma, jag skulle älska att vinna en femte Champions League med Madrid, det hade varit otroligt och overkligt. Samma sak med landslaget, en till EM eller VM hade varit otroligt. Ballon d’Or kanske, jag vet inte om jag är närmre eller längre ifrån att vinna nu än innan. Om (Fabio) Cannavaro kunde, varför inte? Jag försöker att hålla liv i förhoppningen jag hade som barn i Camas att de sakerna kanske kan hända. När min kopp säger att det är dags kommer jag tänka på det men nu tror jag att jag har ett par år kvar på toppnivå, säger han enligt AS.

På måndagen visade mittbacken upp sin nya dokumentär i Madrid och tog frågor från publiken. De fick han frågan om dokumentären är ett försök att visa upp en annan sida av honom än den som vanligtvis märks på planen.

- Jag hoppas att de vet tillräckligt om mig för att bedöma mig som fotbollsspelare. Vi är bara vanliga personer, vi har bra och dåliga dagar och intressen som alla andra. Jag har inga planer på att ändra någons åsikt, jag hoppas bara att de får veta lite mer om mig och att man kan uppnå väldigt mycket genom slit och uppoffringar, säger mittbacken.

Publicerad 2019-09-11 kl 11:11
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå