Ramos i händelsernas centrum mot gamla klubben med mål, självmål och straffmiss när Real föll

La Liga

Sergio Ramos hade en minst sagt händelserik kväll när hans Real Madrid föll borta mot Sevilla.

Keylor Navas, Marcelo, Cristiano Ronaldo (skadad), Toni Kroos, Luka Modric och Gareth Bale var några av stjärnorna som saknades när Real Madrid i kväll reste till Ramon Sanchez Pizjuan för att möta Sevilla.

I halvtid hade Real en tuff uppförsbacke med ett 0-2-underläge efter mål av Wissam Ben Yedder och Miguel Layun - men i den 58:e minuten fick man chansen att reducera på straff. Lagkapten Sergio Ramos klev fram mot sin tidigare klubb - och brände straffen.

I den 84:e minuten gjorde Ramos sedan ett självmål till 3-0 för Sevilla.

Han skulle dock få chansen att revanschera sig. Borja Mayoral satte 1-3 i den 87:e minuten och på stopptid fick man straff på nytt. Ramos klev fram igen - och gjorde denna gång mål till 2-3.

Real hann dock inte få till någon kvittering, utan tappade poäng för andra matchen i rad.

Man ligger fortsatt trea i La Liga, som Barcelona redan har säkrat ligasegern i. Sevilla klättrade i och med segern upp på sjunde plats. Två omgångar återstår av ligan.