Ramos tvåmålsskytt när Real vände och vann i cupen

La Liga

Real Madrid vände tidigt underläge till seger mot Girona i cupen.
Sergio Ramos stod för två av målen i 4-2-vinsten.

Real Madrid tog emot Girona hemma på Santiago Bernabeu i det första av två kvartsfinalsmöten i Copa del Rey.

Gästerna fick en drömstart på matchen. Redan i den sjunde minuten stötte Anthony Lozano in 1-0 efter att ha lämnats omarkerad vid den bortre stolpen efter en snabb omställning.

Men Real skulle inte vara i underläge länge. Alvaro Odriozola stormade fram från höger och in i straffområdet och slog ett inspel till Lucas Vazquez som satte dit 1-1.

När hemmalaget i slutet på halvleken fick straff skulle vändningen fullbordas. Sergio Ramos klev fram och satte 2-1 med en iskall Panenka-straff.

20 minuter in i andra var det Gironas tur att få chansen från elva meter, efter att inhopparen Marcos Llorente tagit bollen med handen. Alex Granell gjorde inget misstag och satte kvitteringsmålet, 2-2.

I den 77:e minuten återtog Real ledningen när Sergio Ramos nickade in 3-2 med en kraftfull nick. Karim Benzema fyllde på några minuter senare fram till 4-2, vilket blev matchens slutresultat.

Returen i kvartsfinalmötet spelas om en vecka.

Lagens startelvor:

Real: Courtois - Odriozola, Ramos, Nacho, Marcelo - Ceballos, Casemiro, Modric - Vazquez, Benzema, Vinicius.

Girona: Iraizoz - Ramalho, Alcala, Juanpe, Muniesa, R. Garcia - Luiz, B. Garcia, Granell - Lozano, Doumbia.