POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Real-intresse skjuter på Gayas kontraksförhandlingar

Foto: SCANPIX

Gayá tacklar Atléticos Juanfran.

BARCELONA. Real Madrid-intresse försvårar Valencias kontraktsförnyelse med Gayà.
Nu skjuts förhandlingarna upp till efter säsongen.

José Luis Gayà har imponerat stort sedan det att han tog steget upp i Valencias A-lag i somras och nu vill klubben höja 19-åringens lön och förnya hans kontrakt.

På förhand såg det ut som det skulle bli en enkel kontraktsförnyelse, detta tills Real Madrid började visa ett stort intresse för vänsterbacken. Enligt Cope ska Valencia ha haft tre möten med alla parter utan att komma i stort sätt någonstans i förhandlingarna.

Det man inte kan komma överens om ska enligt spansk media vara spelarens nya utköpsklausul. Med vetskap om Real Madrids intresse vill spelaren och hans representanter inte att klausulen ska vara för hög för att inte göra en flytt till storklubben omöjlig. Samtidigt vill Valencia ha en hög klausul, just för att undvika att spelaren lämnar för Real Madrid.

Det senaste kontraktsförslaget som klubben erbjudit är på fem år och Gayá skulle tjäna en miljon euro per säsong med en utköpsklausul på 50 miljoner euro. Den föreslagna lönen är fyra gånger så mycket som spelaren tjänar i dag. Men det är den höga utkösklausulen som fått förhandlingarna att halta. Enligt tidigare rapporter i spansk media är spelarens representanter inte villiga att gå högre än en utköpsklausul på 30 miljoner euro.

Eftersom man inte har kommit vidare i förhandlingarna har klubben nu valt att lägga det hela på is tills den pågående säsongen är över.

Publicerad 2015-04-16 kl 12:18
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå