Reservbetonat Barcelona vann enkelt igen

La Liga

3-0 i det första mötet - 5-0 i onsdagens retur.
Barcelona tog sig lekande lätt vidare från spanska cupens sextondelsfinal mot Real Murcia.

Barcelona hade 3-0 med sig från det första mötet med Real Murcia i Copa del Reys sextondelsfinal. Hemma på Camp Nou hade ett reservbetonat Barça inga problem med att på nytt avfärda motståndet.

Barcelona tog ledningen efter en kvart när Paco Alcacer fick öppet mål efter en missriktad rensning och nickade in 1-0.

Barcelona hade ett stort övertag och tio minuter in i den andra halvleken kunde Gerard Pique peta in 2-0. Backen byttes sedan ut direkt efter målet. Några minuter senare utökade Barça ledningen genom en fin nick från Aleix Vidal.

Efter en briljant framspelning från Sergi Roberto skickade Barcelona in 4-0 i den 73:e minuten. José Arnaiz satte 5-0 fem minuter senare.

5-0 till Barcelona på Camp Nou och totalt 8-0. Katalanerna tog sig enkelt vidare till åttondelsfinal i Copa del Rey.

Barças startelva: Cillessen - Semedo, Piqué, Vermaelen, Digne - Aleix Vidal, Denis Suarez, Busquets - Aleña, Deulofeu, Alcacer.