POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
LA LIGA

Ronaldo: "Folk kan kritisera mig - men siffrorna ljuger inte"

Foto: Scanpix

Nästa

Avbryt
Försök igen

Cristiano Ronaldo gjorde tre mål när Real Madrid slog ut Wolfsburg ur Champions League under tisdagen - och nu slår portugisen tillbaka mot kritik som riktats mot honom.

0-2-underläget från första matchen vändes till ett 3-2-avancemang - och det tack vare Cristiano Ronaldo. Superstjärnan gjorde tre mål för Real Madrid i kvartsfinalreturen mot Wolfsburg i Champions League under tisdagen.

Ronaldo har fått kritik för att inte ha gjort en särskilt bra säsong, men nu står han på 46 mål på 42 La Liga- och Champions League-matcher.

- Med tanke på att det här har varit en "dålig" säsong för mig så har den inte varit så dålig. Folk kan kritisera mig men jag fortsätter bara att köra och siffrorna är där för alla att se, säger nu Ronaldo enligt goal.com.

- Bara för att jag gjorde tre mål betyder det inte att det är min bästa match. Folk vet att jag alltid ger max. Siffrorna ljuger inte.

På frågan om vilket lag av Atletico Madrid eller Barcelona som Ronaldo skulle vilja möta i semifinalen svarade stjärnan:

- Det är svårt. Jag skulle föredra Benfica.

Lyssna på en intervju med Ronaldo efter matchen i spelaren ovan.

Publicerad 2016-04-13 kl 07:21
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå