Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldo nobbar 129 miljoner om året - kan bli Bosman

Foto: AP

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo uppges vilja lämna Real Madrid som Bosman. Hans kontrakt går ut 2015 och han har nobbat en förlängning.

Spanska AS rapporterar att Cristiano Ronaldo bestämt sig för att lämna Real Madrid. Han har två och en halv säsong kvar på sitt kontrakt och när klubben nu vill förlänga säger stjärnan nej.

AS skriver att Ronaldo har erbjudits en lönehöjning från 86 miljoner kronor per år till 129 miljoner om året men att anfallaren tackar nej.

Nyheten kopplas samman med tidigare under hösten när Cristiano Ronaldo gjorde två mål men inte firade av anledningen att han var "ledsen", som han uttryckte det själv. Då spekulerades det i att det var ett spel för att få ett kontrakt med högre lön men Ronaldo svarade på sin Facebooksida.
”Att jag känner mig ledsen och har uttryckt mina känslor har skapat stor uppståndelse. Jag är anklagad för att vilja ha mer pengar, men en dag kommer det visa sig att så inte är fallet”.

Återstår att se nu hans kontraktsnobb handlar just om att pengar inte är det han i första hand söker. Eller är det ytterligare ett knep för att klubben ska sockra kontraktet ytterligare.

Publicerad 2012-12-27 kl 12:30
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons