Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldo om stjärnskottets svåra skada: "Dåliga nyheter"

BARCELONA. Korsbandsskada gör att Jesé Rodríguez missar resten av säsongen, ett tungt avbräck för Real Madrid.

- Det är dåliga nyheter för oss, han är en viktig spelare, säger Cristiano Ronaldo.

Jesé Rodríguez har imponerat stort i Real Madrid efter att han togs upp i A-lag inför säsongen. Men efter att spelaren dragit på sig en korsbandsskada under mötet med Schalke 04 i Champions League är säsongen nu över för Jesé. Ett tungt avbräck för Real Madrid som nu går in i sluttampen av säsongen med alla tre titlar inom räckhåll.

- Han är en väldigt viktig spelare för oss, när han har spelat har han gjort det väldigt bra och detta kommer vara ett tungt avbräck för oss. Sanningen är att detta är en väldigt dålig nyhet för oss alla, säger Cristiano Ronaldo enligt Marca.

Jesé har totalt gjort åtta mål för Real Madrid den här säsongen och Carlo Ancelotti håller med Ronaldo om att han kommer saknas.

- Det är bekräftat att det handlar om korsbandet. Han har inte haft otur, hela Real Madrid har haft otur. Vi har förlorat en väldigt viktig spelare som haft en otrolig säsong och överraskat oss alla. Men detta är fotboll. Skador kommer under spelares karriärer och vi måste stå vid hans sida och ge honom support. Vi kommer att vänta på han för nästa säsong, säger Ancelotti enligt Marca.

Men Ancelotti väljer att även se på situationen positivt och menar att detta blir en bra chans för Jesé att stärka sin karaktär.

- Omklädningsrummet är berört, vilket är normalt. Detta är inte bra och är ett problem för oss alla. Han har varit viktig för laget när Ronaldo och Bale inte kunnat spela. Detta kommer vara ett viktigt tillfälle för honom att stärka sin karaktär. Vi måste tänka positivt.

Publicerad 2014-03-19 kl 19:07
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons