Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldo ordentligt förbannad - stämmer spanskt TV-program

Cristiano Ronaldo planerar att stämma ett spanskt TV-program som han menar har spridit lögner om honom.

Det spanska programmet Salva Me gick ut med uppgifter om att Cristiano Ronaldo hade anordnat fester för lagkamraterna till sent på natten, både innan och efter förlusten i el clásico. Något som Ronaldo inte uppskattade.

Nu planerar Cristiano Ronaldo att skicka sina advokater på TV-programmet. ”Jag har fått vetskap om att programmet Salva Me på kanalen Telecinco har refererat till fester som jag ska ha anordnat hemma hos mig – en på fredagen, dagen innan matchen mot Barcelona, som ska ha hållit på till fem på morgonen, och en på lördagen när det var match”, skriver Ronaldo i ett uttalande.

Ronaldo är ordentligt upprörd och i uttalandet förnekar han kategoriskt alla uppgifter om fester och understryker att han vilade på fredagen, och inte var det minsta festsugen på lördagen efter att ha förlorat el clásico. ”Jag har instruerat mina advokater att göra allt som står ideras makt för att ta fram sanningen och att de som är ansvariga ska straffas så hårt som lagen tillåter”, skriver Ronaldo vidare.

Publicerad 2010-04-16 kl 00:10
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons