Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Ronaldo: "Sluta bua åt Mourinho"

Foto: AP

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo vill att Real Madrid-publiken ska sluta bua ut Jose Mourinho.

Emellanåt verkar Real Madrids tränare Jose Mourinho ligga i fejd med allt och alla – och det råder ingen tvekan om att han har hamnat på kant med stora delar av Real-publiken.

Resultat som inte har varit de väntade, framförallt i ligan, och laguttagningar som i publikens (och omvärldens) ögon är märkliga har gjort att Jose Mourinho på senare tid har fått finna sig i att bli utbuad av den egna publiken på Santiago Bernabeu.

Buande som Cristiano Ronaldo nu hoppas ska ta slut. Portugisen har gjort sitt bästa för att hålla publiken på gott humör med ett par fina insatser och totalt fem mål på sina två senaste matcher.

- Jag måste be dem att sluta, sade Ronaldo till pressen efter att Real slagit ut Celta ur cupen i onsdags.

- Han kommer att stanna, det finns fortfarande mycket vi kan vinna i år. Han bestämmer och det är han som fattar besluten. Fansen och spelarna borde hjälpa honom. Folk har visat sitt missnöje, men det räcker nu. De måste ställa sig bakom tränaren och spelarna. Det påverkar spelarna på planen. Vinner vi cupen och Champions League så kommer det att ha varit en bra säsong, fortsatte Ronaldo.

Jose Mourinho och Real får dock klara sig utan sin superstjärna mot Osasuna i helgen då Ronaldo är avstängd.

Publicerad 2013-01-11 kl 09:42
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons