Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Simeone: "Jag har alltid velat vinna"

BARCELONA. Diego Simeone ser sig själv som en vinnare och inför matchen mot Valencia i Copa del Rey är han segerviss:
- Jag vill vinna, jag har alltid velat vinna.

Atlético Madrid har blivit ett topplag i Spanien och kan utmana om både ligatiteln och Champions League. Men trots det glömmer dem inte bort Copa del Rey.

De regerande mästarna tar emot Valencia under tisdagskvällen i det andra åttondelsfinalsmötet, det första slutade 1-1. Och Simeone är tydlig med att hans lag kliver ut till matchen för att vinna.
- Sen jag var liten har jag alltid velat vinna, när vi spelade på torget ville jag vinna, i kvarteret ville jag vinna, fem-manna ville jag vinna, när jag spelade metegol (fotbollsbord) ville jag vinna, i bordtennis ville jag vinna. Copa del Rey är en turnering som ger oss mycket glädje och vi kommer respektera den, precis som vi respekterar vänskapsmatcher i Perú och Argentina eftersom vi har den karaktären och egenskapen, säger Atletís tränare under presskonferensen inför matchen.
-  Sen kan vi spela bra, dåligt, vinna, förlora eller oavgjort. Men det väsentliga är avsikten och att vi har gjort vårt bästa, förklarar han.

Tre turneringar är tufft för vilket lag som helst, men Simeone menar att hans spelare redan är vana vid många matcher på kort tid och att det förhoppningsvis inte ska skapa några problem.
-  Killarna är vana vid att spela match var tredje eller fjärde dag. Förhoppningsvis kan laget svara likt de har gjort tidigare och spela en bra match.

Dessutom litar Atléticotränaren på folket runt laget och att laget kommer visa sin bästa sida mot Valencia.
- Det är fotboll och det är normalt att det finns trötthet som måste övervinnas. Men sjukgymnasterna, fystränarna och läkarna jobbar bra för att få det bästa ut av spelarna och vi får hoppas att de göra saker rätt.

Publicerad 2014-01-14 kl 14:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons