POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
SPANIEN

Spanska uppgifter: Barcelona förhandlar om Suárez

Foto: AP

Enligt den spanska tidningen Sport har Luis Suárez öppnat för en flytt och Barcelona har svarat.

"Förhandlingarna är inledda", skriver tidningen idag.

Turerna kring Liverpools Luis Suárez rullar vidare. Efter att Liverpool Echo så sent som igår skrev att Suárez med all sannolikhet blir kvar på Anfield nästa säsong svarar den katalanska tidningen Sport idag med motsatsen.

Enligt tidningen ska Luis Suárez ha öppnar dörren för en flytt till Spanien där både Barcelona och Real Madrid tålmodigt väntat i flera veckor på att få agera.

Sport skriver att Barcelona är det naturliga valet för Suárez, inte bara fotbollsmässigt utan även socialt. Hans fru Sofia Balbi kommer från Barcelona och återvänder till staden så fort hon får chansen. Deras första barn föddes i Barcelona och svärföräldrarna bor sedan länge i staden. 

- Luis Suárez har alltid velat spela i Barcelona, säger spelarens vän, Gabri, enligt Sport.

Men det finns givetvis ekonomiska hinder som måste tas i beaktning. Uruguayanen har en utköpsklausul på runt 900 miljoner kronor - en summa som visserligen spås sjunka en aning om det är Barcelona eller Real Madrid som knackar på dörren. Men som trots det placerar honom bland Gareth Bale och de andra dyrgriparna som flyttat till La Liga de senaste säsongerna. 

Vill Barcelona värva forwarden är det mycket som talar för att parterna sätter sig vid förhandlingsbordet efter VM. Bollen på katalanernas planhalva. 

Publicerad 2014-06-24 kl 06:35
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå