Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
SPANIEN

Tidigare tränaren utesluter inte Messi-flytt: "Borde spela där han trivs bäst"

Foto: AP

BARCELONA. Det är inte helt omöjligt att Messi i framtiden spelar i en annan tröja än Barcelonas, det menar tidigare tränaren Tata Martino.
- Leo borde spela där han trivs bäst, säger han enligt EFE.

Tidigare i veckan uttryckte Lionel Messi i en intervju med argentinska Olé att även om han helst ser sig själv stanna i Barcelona karriären ut så finns möjligheten att han en dag spelar för en annan klubb.

Nu har Argentinas förbundskapten Tata Martino gett sina åsikter i frågan och menar att det absolut finns en möjlighet att Messi i framtiden byter klubb.
- När du ser det förhållandet som han har med Barcelona så känns det väldigt svårt för honom att lämna klubben. Men när du ser vilka alternativ som finns, stora lag där han hade passat perfekt, så tror jag det är möjligt.

Innan Tata tog över som förbundskapten i Argentina så spenderade han en säsong som Messis tränare i Barcelona men är tydlig med att han aldrig pratat med Leo om en eventuell flytt från klubben.
- Jag har aldrig pratat med honom om detta ämnet och alla gör det som är bäst för dem. Men jag tycker utan tvekan att han ska trivas där han spelar sin fotboll, säger argentinaren enligt EFE.

Publicerad 2014-11-19 kl 17:57
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons