TV: Äntligen mål för Goitom - kvitterar mot Atletico

Spanien

Henok Goitom inledde på bänken mot Atletico Madrid.
Men svensken kom in - och fixade oavgjort.

I det läget låg Almeria under, efter att Argentinaren Sergio Agüero gjort två mål. Först slog han till efter knappt 40 minuter. En långboll in i straffområdet som "Kun" kunde förvalta efter en kroppsfint förbi målvakten. Sedan kvitterade Almeria genom ett långskott från Crusat, innan Agüero också drog till från distans till 1-2.

Men Henok Goitom var på hugget. Med drygt tio minuter kvar satte han 2-2, ett mål som ger Almeria hopp i den täta bottenstriden. Forwarden var först med och byggde upp anfallet, och tog sedan en djup löpning in i straffområdet. Inlägget kom perfekt, och Goitom överlistade målvakten med en nick via marken in i mål.

Publicerad 2011-03-12 kl 22:49