TV: Atletico Madrid bjöd på målkalas i första halvlek - besegrade Valladolid

La Liga

Efter 28 minuter var mötet mellan Atletico Madrid och Real Valladolid så gott som över.
Griezmann låg bakom det mesta och fick samtidigt en pik av C Mores expert Vicki Blommé.
-  Fin klack, sämre hårfärg, säger hon med ett skratt i Fotbollslördag Europa.

3:34

Avbryt
Försök igen

Atletico Madrid hade inför mötet med Real Valladolid två raka ligamatcher utan seger men hemma på Metropolitano under lördagen blev Atletico Madrid ett vinnande lag igen.

Diego Simeones Atletico Madrid har inte gjort sig sig kända för att vara en offensiv urkraft men i första halvlek haglade bollarna in

Alvaro Morata öppnade målskyttet efter 18 minuters spel, ett mål som skulle vara startskottet för en hel kavalkad av mål från hemmalaget.

Antoine Griezmann satte dit 2-0 efter 23 minuters spel och knappa fem minuter senare var det 3-0 då Mario Hermoso tog hand om egen retur.

- Fin klack, sämre hårfärg, säger C Mores expert Vicki Blommé med ett skratt i Fotbollslördag Europa.

Antoine Griezmann gav efter matchen besked om varför han för dagen hade färgat håret rosa.

- Atletico är mitt hem, jag trivs bra här. När du ser min hårfärg, då vet du att jag är glad, säger han enligt Get Spanish Football News efter matchen.

Hon imponerades dock av den offensiv som Atletico Madrid visade upp under den första halvleken.

- Det är ett Atletico Madrid som visar offensiva kvaliteter här med Morata och Griezmann.

Atletico Madrid slog av på takten under den andra halvleken och matchen slutade också 3-0. Nyförvärvet från Barcelona, Memphis Depay kom in och spelade sista kvarten.