TV: Bale skadad när Real vann

Spanien

Ett stjärnspäckat Real Madrid tog emot Getafe i ett Madridderby. Ronaldo gjorde två mål - men nyförvärvet Isco var bäst på plan.

Gareth Bale

Hemmalaget var nära att ta ledningen i inledningen men Getafe kontrade farligt och chockade Santiago Bernabeu när man gjorde 1-0. Laftias skott tog på en försvarare och gick in bakom en chanslös Diego Lopez. En stund senare fick Ronaldo iväg ett skott som målvakten släppte retur på. På returen höll sig mittbacken Pepe framme och kvitterade till 1-1.

I den 33:e minuten fick Real Madrid frispark. Den slog Cristiano Ronaldo i muren - och på en Getafe-arm. Därför blåste domaren straff till Real Madrid - en straff smo Ronaldo förvaltade på bästa sätt.

Isco, som fick ersatta skadade Bale, fick bollen i straffområdet i den 59:e minuten, fintade av en försvarare och slog in 3-1 till hemmalaget. Den unge spanjoren gjorde i och med målet idag sitt fjärde mål på fem matcher för Real Madrid. Isco imponerade stort matchen igenom och överglänste såväl Ronaldo som de andra stjärnorna i Real Madrid.

Med en minut kvar på övertiden kom bollen in i straffområdet och Ronaldo klackade snyggt in 4-1 till Real Madrid, hans 150:e mål för klubben i La Liga. "Marrängerna" vann matchen och skuggar Barcelona och Atletico Madrid i tabelltoppen.

Real Madrid: Lopez – Carvajal, Pepe, Nacho, Arbeloa – Khedira, Illarramendi – Di Maria, Isco, Ronaldo – Benzema

Getafe: Moya – Arroyo, Alexis, Lopez, Escudero – Michel, Mosquera – Leon, Lafita, Castro - Miku

Publicerad 2013-09-22 kl 20:50