TV: Barcelona avgjorde i 94e

Spanien

Barcelona tog emot Sevilla på Camp Nou och efter en match full av vändningar vann Barcelona till slut matchen med 3-2. Alexis Sanchez avgjorde i den 94e minuten.

Barcelona var storfavoriter i matchen mot ett Sevilla som ännu inte vunnit i La Liga säsongen 2013-14. Det var också Barcelona, med Messi och Neymar på topp, som började matchen bäst.

Barcelona tryckte på direkt i inledningen och tvingade Sevillamålvakten Beto till flera kvalificerade räddningar. Men det dröjde till den 36e minuten innan Alves gav Barcelona ledningen med sitt nickmål.

I den andra halvleken gjorde Sevilla mål på hörna men Cala blev avblåst för att ha gått in för hårt på Daniel Alves i närkampen innan. Istället hittade Neymar i den 76e minuten in med en boll till Messi som dunkade upp bollen i nättaket. Rakitic kvitterade för Sevilla i den 80e minuten och sedan chockade Sevilla Camp Nou med sin kvittering på hörna i den 91a minuten. Målet gjordes av högerbacken Coke. Inbytte Marko Marin var sedan ytterst nära att göra 3-2 för bortalaget. Messi, som var tämligen osynlig i matchen, tog sig i den 94e minuten igenom Sevillas backlinje och avlossade ett skott som Sanchez slog in returen på.

Barcelona vann därmed matchen och leder La Liga tillsammans med Atlético Madrid med fyra segrar på fyra matcher.

De båda lagen startade matchen med följande startelvor:

Barcelona: Valdes – Alves, Pique, Mascherano, Alba – Xavi, Busquets, Iniesta – Tello, Messi, Neymar

Sevilla: Beto – Coke, Cala, Navarro, Moreno – Cristoforo, Mbia – Jairo, Rakitic, Vitolo - Gameiro

Publicerad 2013-09-14 kl 21:55