TV: Benzema bakom Real Madrids seger

La Liga

Karim Benzema har den här säsongen levererat i La Liga.
På tisdagskvällen gav han Real Madrid seger mot Getafe.

Real Madrid har under den här säsongen blandat och gett. "Marängerna" har både halkat efter Atlético Madrid i ligan och åkt ur den spanska cupen, vilket resulterat i att röster höjts om huruvida Zinedine Zidane är rätt man att leda den spanska storklubben in i framtiden.

Men i helgen vann Real Madrid med 2-1 mot Huesca borta, och under tisdagskvällen bärgade laget andra raka segern i La Liga. Efter en mållös första halvlek mot Getafe hemma, så visade anfallsstjärnan Karim Benzema vägen genom att sätta 1-0 efter 60 minuters spel. Av bara farten utökade sedan även Ferland Mendy från nära håll till 2-0.

Real Madrid behövde sedan inte oroa sig över att tappa ledningen utan höll i slutändan undan till seger. "Marängerna" är nu på andra plats i ligan med fem poäng upp till Atlético i serieledning. Rivalen har dock två matcher färre spelade i ligan.

Publicerad 2021-02-09 kl 23:35